GIVER DEN GAS 🎨🔨💪🏻

Jeg er her! Der er bare meget nyt og en masse at ordne. Siden sidste indlæg har jeg:

🏡 fået nøglerne til huset
🔨 hamret det sidste hegn op så hele grunden nu er hegnet ind
📦 tømt min lejlighed og læsset tingene af i huset
💪🏻 glædet mig over at jeg som 8-årig fik en hestetrailer i julegave #jyde
💡 fået strøm i drivhuset med hjælp fra min morfar
💦 fået mere tryk på vandet i huset med hjælp fra min far
🚿 installeret ny slange og pakninger i badet
🔥 fået hjælp af min lillebror til at genstarte fyret på rimelige tidspunkter af døgnet (TAK🙏)
🎨 malet lejligheden

& netop nu har jeg fået internet sat til. Imorgen skal lejligheden gøres færdig, torsdag står den på IKEA, projekt male-hus påbegyndes hus fredag, familie tam tam hos min MM og MF(& nu naboer) lørdag, jeg SKAL lave konfekt med min mor inden mandag(vores tradition🎄) og så skal jeg virkelig huske at købe julegaver til alle, mandelgave og pakkeleg-gaver til julefrokosten efterfølgende! Mon jeg kan slippe godt fra at give alle et billede af mig selv igen i år? 🎁🎁🎁

Næste indlæg

UPDATE 🚀