GIVER DEN GAS 🎨🔨💪🏻

ÅRETS SIDSTE INDLÆG

Overvejer om jeg skal have den her på i aften🎉

Årets sidste indlæg bliver kort. Ligesom de fleste indlæg i 2018 har været. Det har der været flere årsager til, men i 2019 får piben en anden lyd. Jeg mangler jo både at fortælle jer om den assessment jeg var til, flytningen, mit nye hus, vise jer hvilke ting jeg har købt til mig selv efter bestået type rating + base training og så kommer Robinson jo nok også på tale igen 😉 Jeg forstår stadig ikke at jeg i 2018 både var med i Robinson OG lærte at flyve passagerfly. Det er vildt nok! I aften holder jeg nytår med Line og så er mit håb for 2019 at få mit første pilot-job! Til slut går jeg ind i 2019 som single. Michael har de sidste 2 år været min bedste ven og jeg ønsker ham kun godt💫

Godt nytår! 🎉

Næste indlæg

GIVER DEN GAS 🎨🔨💪🏻