DAGENS CITAT 👊🏻

NYTÅR 2018/2019 I BILLEDER

 

Jeg holdte nytår med Line💗 Hun kom ved 14 tiden, hvor vi snakkede og spiste chips til 16-tiden og så fik vi ellers travlt med karbad, negle og make-up inden kl. 18:50, hvor vi skulle hente sushi. Vi var langt fra færdige pga. snak, snak, snak! 😅 Så vi kørte derind i 2 x fleecedragter og fest makeup, for at finde ud af at de var 30min. forsinket. Vi udnyttede tiden med at se dronningens nytårstale på mobilen i bilen, indtil vi blev vinket ind i restauranten og fik lidt ekstra ting med pga. ventetiden. TAK! 😍

Det passede os fint at vi første kunne begynde at drikke efter at have hentet sushi, for ingen af os er jo habile by-gængere(længere😉) så vi kan ikke holde til at starte tidligt alligevel! Vi spiste, drak, valgte tøj, snakkede så meget at vi glemte desserten og lige som vi skulle tænde for vandpiben, tilbød mine forældre os et lift indtil mine brødres fest. Vi pakkede lyn-hurtigt det vigtigste: vandpibe, champagne, champagnesabel, badetøj + penge og så blev vi ellers kørt til Ejsbølgård hvor drengene havde været igang siden kl. 15. Line mødte mine forældre, brødre, Jeff, Jesper + Jan & Kate og fik også lige fremvist byens nye byggegrunde nu vi var igang, haha! Vi røg vandpibe, åbnede champagnen kl. 12 med sablen(i første forsøg!💪🏼) og hoppede så ned i spaen til drengene. Som aftenen skred frem blev billederne dårligere og dårligere, men det kender i sikkert selv✌🏻🎉 Der ligger dog en lille film på min instagram HER af os i spaen👙

Hvidvin, Ginger Ale, friskpresset ingefær og citrusfrugter. PERFEKT til sushi!🍸

På vej i spa💦 Line lidt mere fornuftig end mig😂

Vi brugte hele den efterfølgende dag her i hyggetøj, hvor vi både nåede at spise desserten, chips&dip, slik, sushi-rester OG se the Aviator(som er 3 timer lang) 🐶🐶🎬🍭🍣 Dagen efterfølgende var faktisk det dejligste for man kan altså have lige så mange spa und alles, men hvad er det værd hvis man ikke har en Line at sidde i det med. Jeg føler mig meget heldig👭

Næste indlæg

DAGENS CITAT 👊🏻