10 YEAR CHALLENGE

BILLEDER FRA MIN BASE TRAINING🚀  

Jeg har lige modtaget billederne fra min base training! 😍

 

Når jeg ser billederne forstår jeg ikke helt at det er mig som flyver! Det lyder måske mærkeligt men et cockpit er et cockpit og man gør ‘bare’ hvad der skal gøres. Men det ser da sejt ud! 😃

Jeg har selvfølgelig også film af mig i sædet fra dagen, men vi skrev alle under på at base training ting fra cockpittet ikke måtte deles offentligt. Det er der mange årsager til og det er helt fair. Desværre er det ikke alle som ikke forstod det, men som i ved er det jo ikke et problem for mig at gøre hvad der er aftalt i en kontrakt (host host Robinson 😉 ) Jeg begynder dog snart at tro at det er en jyde-ting at kunne finde ud af det…

Nå videre, de sidste 2 billeder er ret fine! Denne propelmaskine var jo det sidste skridt på uddannelsen som føltes meget stort dengang, men nu er det pludselig en lille put-maskine sammenlignet med en B737🚀

Jeg er så taknemmelig for at have et helbred som er godt nok til at kunne flyve, for hvor er det da fedt!🙏🏻

Tusind tak for billederne Alexander✌🏻

PS: Jeg har allerede skrevet et indlæg omkring dagen for min base training som kan læses HER

Næste indlæg

10 YEAR CHALLENGE