Stemningsbilleder fra husprojektet 🎨 

DIY HUNDEKURV 🐾

Ligesom når normale mennesker flytter og får børneværelset på plads som det første, så er mit første færdige projekt hundehjørnet i gangen. Jeg ville have en rå country-agtig kurv og lavede den derfor selv(DIY = do it yourself). Et hyggeligt side-projekt og resultatet er blevet så fedt! 😍

Størrelsen svarer til en halv europa-palle og er perfekt til mine 2 små dværg gravhunde. Tingene blev hentet ind, støvsuget, vasket, skruet sammen og så blev der savet en åbning og efterpudset.

Jeg har gjort det lækkert med en stor pude, en pels og et tæppe i bunden + en matchende mad/vand-skål on the side. Det eneste nye er skålene og Felix fik så i samme omgang en lille indflytter-gave, da han har flænset sin gamle bold😂 Væggen har jeg pyntet med en fed hylde med et godbid-glas, lys og et fint quote:

“Whoever said diamonds are a girls best friend, never owned a dog” ❤️

Næste indlæg

Stemningsbilleder fra husprojektet 🎨