NY LØBERUTE 🌾

SE MIT KØKKEN // FØR/EFTER

Der er sket meget med køkkenet på de 2 mdr. jeg har boet her!

*Gardinerne er fjernet
*Vaskemaskine er blevet købt/installeret
*Stikkontakterne er blevet skiftet
*Kobber-plade til bag kogeplader er blevet special-lavet
*Radiatorskjuler er blevet speciallavet + malet hvid x 2
*Listerne er blevet pillet af, pudset og malet hvide x 2
*Væggene er blevet malet med farven: ‘muted copper’ x 2
*Loftet er blevet malet hvid x 3

& så er der blevet købt billige møbler, dyr lampe og hundene har selvfølgelig også fået et sted🐾

FØR BILLEDER

KOBBER PLADEN

RADIATORSKJULER


MALE, MALE, MALE


LISTER

MØBLER

Drømmen var et lille spisehjørne til hverdag i eg, så det matchede køkkenet og der SKULLE være bænk til. Dette sæt var derfor solgt ved første øjekast og så til 400kr på DBA!!! Det er fuldstændig gennemført håndværk uden én eneste skrue, da alt er samlet med håndlavede kiler😍 Det bliver ALDRIG solgt! Puderne på billedet hørte med og som i kan se er jeg ikke den eneste som er fan af en bænk i køkkenet 😉

LAMPEN

Har jeg længe skulle vise jer! Det var nemlig den gave som jeg købte til Tine fra Tine efter at have lavet mine første 6 starter og landinger i B737✈️ Jeg havde ønsket mig den længe og Black Friday slog jeg så til for at få 25% da den er rimelig dyr. Men smuk er den! Ægte håndbanket kobber som er oxideret udenpå✨ & jeg har SELV sat den op! 💪🏼


EFTER BILLEDER
 

Der mangler nu kun et par små-ting. I den billige ende nogle andre puder eller pels til stolene(gode ideer modtages gerne) og i den dyre ende vil jeg gerne spare op til 2 små oxiderede kobberlamper, som skal hænge over køkkenbordet. Se lige hvor fede de er indeni:

 

Indtil videre er jeg dog meget glad for resultatet! 🙏🏼

Næste indlæg

NY LØBERUTE 🌾