SE MIT KØKKEN // FØR/EFTER

HAR (NÆSTEN) JUICET I 3 DAGE

De sidste 3 døgn har jeg prøvet det berømte juice-kur. Ideen om en spise-pause er dog ikke ny for mig og her hentyder jeg ikke til sumpen. Da jeg fløj som stewardesse havde jeg nemlig sådanne dage, eller dag hvis jeg skal være helt korrekt, på den første fridag efter 5 dages flyvning. Det var så rart! En hel dag bare med masser af vand og lækker te. Det føltes godt! Hvilket måske skyldes at jeg generelt har en ret god appetit og ikke ligefrem knækker af at holde en pause heller 😉

Jeg har simpelthen spist så meget pasta/ketchup under flytningen, så da jeg så at man kunne få 30% rabat på de flydende vitaminer gjorde jeg det! Jyde-agtigt træk at det skal handle om penge, i know.

Det 2 første dage gik fint og føltes dejligt afslappende for kroppen. Ligesom jeg kender det fra tidligere. Men idag, på 3. dagen, var den følelse slut, så jeg drak min morgen + formiddags-juice og til frokost spiste jeg en lækker salat. Jeg var sulten og kunne ikke slukke det med vand, men det er jo egentlig også fair nok sådan som jeg render rundt og maler!

Så 2,5 døgn på juice, vand og te, en lækker frokost-salat og så et halvt døgn mere med de sidste juicer blev det til i denne omgang. Det er da også meget godt gået! Og ja, der er mange delte holdninger om det at faste, juice, osv, men jeg har det altså sådan med ting at jeg gør hvad der føles rigtigt for mig… – og min krop har rigtig godt af en spise-pause. Det føles virkelig lækkert nu og jeg har især været begejstret for eftermiddagsjuicen med kakao!

Nu skal den sunde livstil bare fortsættes. Wish me luck✌🏼

 

 

 

 

 

 

Næste indlæg

SE MIT KØKKEN // FØR/EFTER