HAR (NÆSTEN) JUICET I 3 DAGE

FØR/EFTER // ENTREEN

 

Det her har jeg glædet mit til at vise jer! 😍

Huset har en sød lille entre når man træder ind af døren og herfra er der så en dør videre til en stor gang. Den store gang er sådan lidt et centrum eftersom der herfra er 5 døre(ja, 5!) ind til andre rum: Entreen, bryggerset, badeværelset, køkkenet og spisekammeret. Det er derfor et rum man vil gå igennem mange gange i løbet af en dag og der gider jeg ikke kigge på sko og jakker. Det skal være lækkert! Det eneste som er flyttet derind indtil videre er dog hundekurven jeg selv lavede, så resten må komme løbende. Nå, men planen med entreen var at skabe en pæn og praktisk lille gang, som var virkelig hyggelig.

FØR 

Lige da jeg flyttede ind købte jeg en billig måtte som blev klippet til, men det blev virkelig noget klyt! Gulvet var dog upraktisk ift. våde hundepoter, så nu er der i stedet investeret i et ordentlig væg-til-væg tæppe i både entreen + den store gang og det er jeg meget glad for!

 

FARVEN
Blev en støvet rosa som både passer til mine ting og de rå møbler som jeg jo er fan af.

Bryggerset var et gammelt grov-køkken da jeg flyttede ind. Det er det ikke længere og på billedet her var halvdelen allerede revet ud så jeg kunne få vaskemaskine + tørretumbler.

 

 

LOFTET + DØREN
Er blevet hvid ligesom resten af husets lofter + døre skal være. Jeg er glad for farver, men når alle rum får hver sin så giver det virkelig noget ro med noget der går igen. Så alle lofter, døre, lister og radiatorskjulere holdes i hvid, så den kan få gas på væggene🌈 PS: det der med at hvide vægge gør at rum syner større passer altså ikke. Det gør hvide lofter til gengæld!

 

LYS
Skulle være dæmpet og passe til mine rå møbler, så derfor blev det bare en pære. Og ja jeg har selv hængt den op 😉 Det slipper simpelthen min lillebror for en masse kom-og-hjælp sms’er at han har lært mig det.


INDRETNINGEN
Består blot af gamle trækasser som jeg fandt i laden ved indflytning, en smal kommode med tråd-skuffer til 100kr i genbrug, et gammelt blikskilt og kobberkroge + en jernstang lavet specielt til rummet fra Rackbuddy.
Så lidt skal der til og jeg er meget glad for resultatet! Hvad synes i?


Story of my life 😉

 

Næste indlæg

HAR (NÆSTEN) JUICET I 3 DAGE