BLOGGERBLOMSTER, NY PUF & ET PINK RUM

FØR/EFTER // SOVEVÆRELSET #1

Husets øverste etage bestod ved indflytning af en gang, et lille opbevaringsrum og 3 værelser. Et stort værelse på den ene side af gangen og to mindre på den anden side. De 2 mindre værelser er blevet slået sammen til ét stort og meget flot værelse, som jeg nu har indrettet som soveværelse.

Er det ikke et ret vildt før/efter billede? 😍

Nok kan jeg lave en del selv, men i denne omgang var der altså 2 håndværkere her i 1,5 uge og efterfølgende tog det mig og min mor 1 uge at male alt. Jeg er meget heldig med min hende❤️

Første billede da væggen blev revet ned og det stod klart at både lofter og vægge var af forskellige materialer og stod i forskellige niveauer.

I den ene ende af rummet var der synlige rør og de skulle selvfølgelig trylles væk. Felix havde en fest i savsmuldet.

Her kan opbygningen af den øverste etage ses med 2 store rum og en gang. Til venstre i gangen går trappen ned til køkkenet og til højre er der et lille opbevaringsrum, som jeg starter på at fikse idag. Jeg tænker det skal bruges til opbevaring af sengetøj, ekstra dyner/puder, osv.

Håndværkerne bankede i nogle dage og efterfølgende så det sådan her ud med gipsvægge, troldtekt-loft, lister rundt omkring skråvæggene og nyt gulv.

Fordi der er 2 radiatorer ret tæt på hinanden er der blevet lavet én stor radiatorskjuler, der fungerer som et smukt møbel og med hylder til lidt opbevaring.

Der var jo heldigvis ingen lofter som skulle males heroppe, men skråvæggene, radiatorskjuler, dør + dørkarmen blev hvide. 3 lag skulle der til på alle ting.

Ovenpå gipsen kom der en slags tapet som først skulle have én gang med noget hvid grundmaling og efterfølgende 3 gange med en farve. Jeg har altid gerne ville have et rødt soveværelse, så sådan blev det! Det tager meget lang tid det hele, men resultatet bliver altså også derefter! Her er nogle meget lidt blogger-venlige billeder af mig med fedtet hår, ingen makeup og i malertøj😂💪🏻🎨

Og ja, hundene er altid ved min side🐾

Da vi var færdige med hele den store omgang var der brug for en pause, som blev til en hyggedag med køb af puf og det voldsomt dyre pink tæppe. Tingene er til tøjværelset, men da det værelse ikke var færdigt pyntede de i stedet i soveværelset. Og nej, puffen var ikke tiltænkt hundene, men de overtog den ret hurtigt. Lidt kongelig har man vel lov at være 👑

Der er lavet strøm nu, men inden da havde jeg en kabeltromle som gik nedenunder og så har jeg skiftet mit gamle sengebord ud med en fed kabeltromle som jeg længe har ønsket.

Det færdige resultat!

Igår blev jeg næsten helt færdig med tøjværelset, så tæppe + puf er rykket derover og der mangler derfor lidt ting i rummet nu. Derfor har jeg også kaldt indlægget “soveværelset #1”, for så må i få et nyt indlæg når jeg engang har fået det indrettet færdigt✌🏻

Hvad synes i?

 

 

Næste indlæg

BLOGGERBLOMSTER, NY PUF & ET PINK RUM