JEG FLYVER TIL...

SE MIT BADEVÆRELSE // FØR/EFTER

Indlægget her er skrevet inden jeg tog til London og jeg er spændt på hvad i siger.

Jeg er så fan af mit ‘nye’ badeværelse som både har gulvvarme og badekar! Tingende var hvide/let gule, men jeg så muligheden for at lave en grøn slow-down-oase-agtig stemning🌺

Se forløbet samt resultatet herunder👇🏻

Alt hvad der kunne komme ud, kom ud, og resten blev fikset på stedet. Det hele skulle nemlig vaskes, slibes og males med grunder.

Tingene fik grunder på avispapir og det gør jeg aldrig igen. Da jeg dagen efter ville vende lågerne/hylderne om, hang det hele fast! Efterfølgende lå tingene på enten pap eller tæppe og dét fungerer! Farven der er brugt hedder “Twilight Stroll” fra Dyrup.

De faste ting på badeværelset blev også malet grøn og loftet blev hvid.

Hængsler og greb kom på igen.

Papirholder + håndklædekroge blev skiftet fra hvid til sølv og det kostede under 100kr.Det færdige resultat indtil videre👇🏻


Måtten ligger der kun når jeg er i bad, fordi hundene VIL være med derinde♥


Her sparer jeg op til diamond spejlet fra Reflections Copenhagen og noget lys, som skal være på hver sin side af det. Farven har jeg ikke besluttet endnu(sølv eller med grøn ramme), men det må i hjælpe mig med til den tid. Hvis i iøvrigt har gode ideer til lys må i meget gerne sige til💡

 

2 kommentarer

 • Isabella

  Hej Tine!
  Har du nogle gode råd mod flyskræk? Jeg er voldsomt bange for at flyve, hvilket oftest udløser et angstanfald.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Hej!
   Jeg har mange, for det er et emne som berører mig meget, da jeg oplever at rigtig mange faktisk har flyskræk!!! Det synes jeg virkelig er synd og jeg vil rigtig gerne hjælpe! Det er dog meget forskelligt hvad det er folk ikke kan lide, så hvad er det for dig?
   KH Tine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG FLYVER TIL...