SE MIT BADEVÆRELSE // FØR/EFTER

HAR VÆRET ET SMUT I LONDON

Jeg har været 3 dage i London & er nu hjemme igen. Vejret var overskyet og koldt, men jeg nåede alligevel at opleve en del udenfor. Turens højdepunkt var dog helt klart var at se både part 1 & 2 af Harry Potter and The Cursed Child i Palace Theatre! ⚡️

Derudover blev det til:
* en gå-tur i Hyde Park
* besøg i Harrods
* øl-smagning med engelske pie’s
* min første tur i Liberty
* en masse god mad & lidt drinks hist og her

Jeg har købt ny glimmer lipgloss + øjenskygge fra MAC og 2 x påske-te med chokoladesmag. En til mig selv og en til min mor for at have passet hundene. Det smager fantastisk og jeg har allerede fået 3 kopper idag. Nu vi snakker om det, så tror jeg faktisk at jeg lige går ud og laver en sidste kop for idag☕️🍫🍋 Hehe.

God aften🌙

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SE MIT BADEVÆRELSE // FØR/EFTER