HAR VÆRET ET SMUT I LONDON

MIT BRYGGERS // FØR/EFTER

Sikke et dejligt vejr for tiden! Jeg er igang med at male den overdækkede terrasse udenfor og må ærligt indrømme at jeg er ved at være træt af at male nu😅 Haha. Men det hjælper da på det at solen skinner og hundene frit kan lege i haven imens☀️

Bryggerset nåede jeg ikke at få billeder af inden vi gik igang. Sagen var den at der på et tidspunkt var blevet skiftet køkken i huset, hvor det gamle køkken så blev genbrugt. Den ene halvdel(ovn, komfur, emhætte, vask, opvaskemaskine, osv.) blev placeret herude som et funktionelt grovkøkken, imens den anden halvdel(som mest bestod af skabe og opbevaring) blev placeret i spisekammeret. Det er jo i princippet ret smart.

På billederne herunder er de fleste ting allerede pillet ud, men ca. sådan så det ud.

Som i kan se stod opvaskemaskinen herude og der var derfor ikke en i køkkenet. Jeg ville gerne flytte den, men den var stor i målene, så kunne det ikke lade sig gøre. Faktisk er køkkenet 10cm lavere end standard mål, hvilket er perfekt til mig, men bøvlet ift. nye ting 😉 Med hjælp fra nogle håndværkere blev et køkkenskab dog alligevel revet ud og en ny opvaskemaskine med special-mål kom ind. Dette var en julegave fra mine forældre, som jeg har været glad for hver dag. Opvaskemaskinen matcher endda køleskabet og resultatet kan i se i FØR/EFTER indlægget fra køkkenet.

De sidste ting kom ud, så der kunne blive malet.

Farven skulle være varm og passe til rummets gulv med hvide og brune fliser. Bare det at væggen blev ensfarvet gjorde en masse og som i de andre rum blev både loft + døre malet hvide.


Der blev indsat vaskemaskine og tørretumbler, som også var en julegave fra mine forældre.
3 gode gaver må man sige!

Skabene blev malet hvide.

Jeg bestilte en stang til at skrue i loftet, til det vasketøj som ikke skal tørretumbles. I enden af rummet står husets fyr nemlig, så rummet er altid lunt og lækkert.

Til slut fik vi lavet en ny hvid bordplade og sat nye sølvgreb på alle låger. Lagde i mærke til de kæmpe store kraftstik på de øverste billeder? De blev selvfølgelig også fjernet og ledningerne bliver nu skjult af pæne hvide lister. Bænken som vasketøjskurvene står på fandt jeg ude i laden og har så bare malet den sort. Det gør det noget nemmere at støvsuge derude. For det gør jeg helt vildt tit, hehe 😉

Har i set den smukke pink busk lige ude foran vinduet?🌺 Jeg er simpelthen blevet så glad for det her rum altså! Det var husets værste rum at male og det flotte resultat er 100% min mors fortjeneste. Jeg er meget meget taknemmelig og føler mig også ret så voksen med et rigtigt bryggers und alles💪🏼

Hvad synes i?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAR VÆRET ET SMUT I LONDON