MIT BRYGGERS // FØR/EFTER

ROBINSON NÅR DET VAR HÅRDEST

Spøg til side, vi har det jo ikke hårdt på billederne her! 😂🍫

Jeg har idag set Martin som jeg mødte gennem Robinson og vi har altid en fest når vi er sammen! For et år siden havde vi ikke mødt hinanden og det er ret sjovt at tænke på. Vi rejste nemlig først mod Filippinerne d. 16/4, så lige om lidt er der jo nok et nyt hold på vej. Brace for impact, venner!

Tiden i programmet blev kort for os begge, men vi havde til gengæld den fedeste fest efterfølgende(!), hvor både Allan, Malene og Sasha også var der. Så meget at vi flere gange har skulle høre fra de andre at vi måske var fejlcastet og havde passet bedre ind i Paradise Hotel. Haha!

Det er lækkert at holde fast i hinanden, nu hvor det er ret så tydeligt at se hvordan andre som ellers var bedste venner på instagram og den røde løber da programmet kørte, ikke rigtig kan bruge hinanden til noget længere. Det kan vi heldigvis, men vi er jo også lige ukendte og glemt lige om lidt 😜

Jeg har for nyligt set Kristine i Aalborg og vil også gerne se Malene. Sump-pigerne! 🐯🐯🐯

Der skal dog lyde et skud ud til Michael, Yasser og Loco! Den 3-kløver holder sku sammen og ikke kun for fame eller for at udnytte hinanden. De har noget sammen, ligesom vi har, og det er altså dejligt at se!

Jeg har lidt ting på hjertet ift. dét at være sammen med mennesker uden at ville have noget ud af det, efter at have været med i et TV3-program, men det må jeg få formuleret en anden aften✌🏼

Her er i stedet 2 billeder fra Robinson og 2 billeder fra idag, hvor vi har chillet, kørt bil, spist masser af mad, hørt musik, drukket en øl, hygget med hundene og grint! Som vi plejer🌴🇩🇰

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT BRYGGERS // FØR/EFTER