Jeg er tilbage!

Jeg er tilbage!

I sommeren 2015 startede jeg pilottine.dk.

I 4 år delte jeg alt lige fra optagelsen på pilotuddannelsen, helbredsgodkendelsen, hverdagen som pilotstuderende, økonomien i det, min første første soloflyvning, ATPL-teorien, flyvningerne, min SPIC-tur rundt i Europa hvor jeg blandt andet fløj lige forbi Eiffeltårnet(og filmede det til mine trofaste læsere), de skriftlige eksamener, flyveprøverne, kurserne man skal have efter endt pilotuddannelse, den svære jobsøgning, min B737 omskoling i Lufthansas træningscenter og de første 6 starter og landinger i et passagerfly. 

Jeg indvigede også de som fulgte med i udvalgte dele af mit privatliv, såsom kost, træning, køb af mine hunde, forhold til daværende kærester(ja i flertal, men ikke på samme tid😉), sidejobs som stewardesse og livredder, flytninger, tanker der optog mig, udfordringer jeg havde, kampe jeg tog og sejre jeg vandt.

Kerneværdien for bloggens opstart var at give andre interesserede, hvad jeg selv havde manglet inden jeg trådte ind i den flyvende verden: ærlige, intelligente og brugbare informationer omkring det at uddanne sig til pilot, fra nogen som ikke havde en økonomisk gevinst i forbindelse med rådgivningen. Dvs. oplysninger om både det gode, det mindre gode og det total rådne. Det var vildt, det var spændende og det var dyrt.

Sommerhalvåret 2019 er pist forsvundet i flyvninger som stewardesse og efter 6 måneders skrive-pause er jeg nu tilbage på pilottine.dk, uden en brækket fod, 8 kg lettere og med en underskrevet kontrakt til mit første pilot-job. Der kan ske meget på kort tid og netop dét bliver bloggens nye omdrejningspunkt:

Personlig udvikling og Power livstil. For ja, bloggen er tilbage!!!

Og jeg er stadig ‘Pilot Tine’, så lidt skriveri om flyvning her og der kommer vi ikke udenom. Mit håb på den front er især at de som døjer med flyskræk, læser noget information som kan afhjælpe dette. Det ville virkelig glæde mig! For hvis det var farligt at flyve, mødte jeg ikke op på arbejde! 

Planen er også at indvie jer i min opadgående kurve hvad de gode vaner angår, til de som også har lyst til at komme igang.

5 uger med en brækket fod, 2 uger inde i et nyt job og alle mine penge brugt på ét mål, satte nemlig nogle tanker igang! Tiden går, hvad vil jeg, hvorfor vil jeg det og hvad giver mig egentlig værdi? Energi har jeg jo nok af(det ved de, som har læst med tidligere) og en klog nordjyde fortalte mig at jeg burde bruge den på det, som betyder mest. Det har jeg tænkt lidt(okay meget) over og er kommet frem til at min ambition er at få det aller bedste ud af det ene liv som jeg har, på alle fronter. Jeg vil simpelthen vinde i alt, hvad der er vigtigt for mig! 

Så det arbejder jeg på og pilottine 2.0 bliver min reflektion. Ikke at jeg nogensinde har haft brug for ekstra remedier for at kommunikere(snak snak snak), men følg med hvis i har lyst, her er der ikke lyd på😉

Ps: Imorgen starter jeg på type rating(skoling) til Embraer195 og jeg glæder mig helt vildt! Og det gør mine kollegaer i grunden nok også, for så slipper de for at jeg flyver rundt på dem😉

August 2019, Chania, Great Dane Airlines. 

 

Næste indlæg

Jeg er tilbage!