Flyets systemer og nordjyske dollars

Update fra Litauen

Kort update fra Litauen.

Søndag eftermiddag ankom vi til Vilnius. Vi glemte ikke en jakke på flyet, vi gav ikke taxa-manden den forkerte adresse og vi forsøgte ikke at checke ind på et forkert hotel. Det må have været nogle andre 😉 2 skoledage er gennemført, 2 prøver er bestået, 2 gange har vi løbet en mudret killer-rute i skoven og 3 gange har vi spist kage. Det er det jeg kalder balance og min makker er heldigvis enig! Vi deler dagene med 2 tyske piloter og aftenerne på hotellet med firmaets nye cabin crew hold, som også er hernede på træning. De er søde og jeg glæder mig til at komme hjem og arbejde sammen med dem! Men først flere prøver, mere teori, flere løbeture og mere kage. Og der er slet ikke gået sport i at være bedst til nogle af delene! 😉

Næste indlæg

Flyets systemer og nordjyske dollars