Teorien bestået!

Tilbage i Danmark for en stund

Tirsdag aften landede jeg fra Litauen og tog direkte i gaden med min mine kollegaer. Muligvis ikke den mest fornuftige beslutning for mit stakkels hovede efter 2,5 uge med fly-teori, men altså der var jo ligesom noget at fejre! Igår sov jeg næsten hele dagen og idag har jeg lige skulle ‘lande’. Der er blevet pakket ud, vasket tøj, handlet, ordnet praktisk og så har jeg været en tur forbi kontoret, hvor vi optog et lille klip som nu ligger på Great Dane Airlines instagram(følg os HER). Egentlig skulle jeg have prøvet uniform, men de søde folk som leverer vores uniformer havde kun fået pakket herre-modellerne, eftersom der jo ikke var nogle kvinder sidste gang et hold piloter skulle prøve uniform. Det er ikke deres skyld og de kommer herop igen inden jeg skal afsted, så jeg skal nok blive fin. De af jer som fulgte med i mine instagram stories i Litauen kunne se at vi også trænede fysisk dernede hver dag og det var nice! Altså når det var overstået 😉 Det var lækkert for både hovedet og forbrændingen, så imorges satte jeg uret til 7 og løb en tur langs vandet inden solen stod op. Det har jeg tænkt mig at gøre hver dag indtil jeg skal til England og i simulator. Jeg har lagt en plan for hvordan jeg bedst muligt forbereder mig til simulator-delen og starter imorgen efter løbeturen.

Rigtig god aften til jer.

Næste indlæg

Teorien bestået!