Tilbage i Danmark for en stund

Har løbet 5 dage i træk

Do sharks complain about monday? No. They’re up early, biting stuff, chasing shit, being scary – reminding  everyone they’re a fucking shark.

Det er mit ynglings citat for tiden! Jeg har nu løbet 5 morgener i træk og det føles skønt. Især fordi at jeg bruger resten af dagen på at bladre mine flyveting igennem og klargøre mig til den sidste del af ratingen. Nu er der kun 1 uges tilbage inden jeg skal afsted, så der skal læses og lades op. Jeg tager til Haderslev i weekenden en sidste gang inden juleaften og jeg glæder mig så meget! – Og hvor er det egentligt vildt: 1 uge hjemme nu, 3 uger i England, juleaften, lidt fri, nytår og så skriver vi 2020.

2019 har uden tvivl været det bedste år i mit liv og nu skal det afsluttes med power og manér!

Rigtig god uge til jer😊

Næste indlæg

Tilbage i Danmark for en stund