Har løbet 5 dage i træk

Træning i cockpittet

Igår var en fed dag! Den startede ud med en våd løbetur i 6 grader. Jeg skulle først være i lufthavnen kl. 10, så der var ingen undskyld for at det var for tidligt eller for mørkt at løbe inden. Satans 😉 Dagen bød på undervisning sammen med nogle af mine dejlige kollegaer, lækker frokost, øvelser i flyet og til sidst lidt tørtræning med min makker. De der har læst med før ved hvad det er, men til de nyankomne er det blot at vi træner det vi skal kunne i luften, på jorden. Vi har jo mange forskellige procedurer(rækkefølger knapperne skal trykkes i) ift. om vi er i den ene eller den anden situation og nogle skal vi kunne udenad(disse procedurer hedder memory items) og andre må vi bruge lister til. De rækkerfølger sidder vi så og øver igen og igen og igen imens at flyet holder stille og der ingen stressfaktorer er, sådan at procedurerne sidder på rygraden når vi skal bruge dem i luften. Det er smart, det virker og jeg glæder mig så meget til at skulle i simulator!

 

 

 

Næste indlæg

Har løbet 5 dage i træk