Min første pilotløn og svar på mange spørgsmål

1. dag på type rating

Kort update fra Exeter. Uret ringede kl. 03:15 igår. Aalborg, Amsterdam, Exeter, shuttlebus til hotel, checke ind, pakke ud, sove 2 timer, 1 times fitness, fælles aftensmad og tidligt i seng.

Idag stod jeg op lidt i 7:00, løb en tur på løbebånd(er vild med at de har fitness på hotellet!), bad, morgenmad med de andre, møde kl 9:00 i træningscenteret, teori, frokost, teori, 1,5 times fri, aftensmad og nu læsning.

Alle dage kommer til at se ca. sådan ud, så jeg vil have læst med det samme, så jeg kan nå at slappe af og lade op. Bemærk på billederne at jeg har taget et kalenderlys med fra Danmark, som står utrolig fint og brænder i en improviseret fod lavet af en mascara pap-æske. Meget meget vigtig detalje😉 Jeg har også min egen te med og vores instruktør har givet os lækker chokolade “til at styrke os på”. Virkelig fint, men rimelig udfordrende nu hvor jeg har valgt uniformsbukser ét nummer mindre end hvad de burde være pt, men dem har jeg altså besluttet mig for at jeg kan passe om 1 mdr. så sådan bliver det!

Lidt billeder af det hele:

 

 

Næste indlæg

Min første pilotløn og svar på mange spørgsmål