Halvejs med type rating

Så! Typerating Embraer 195 bestået

Sent torsdag aften sad jeg 4 timer i en simulator i England og bestod min Embraer 195 typerating, sådan at jeg nu er certificeret til at flyve vores fly. Dvs. jeg skal lige ud og lave de første 6 starter og landinger i et tomt fly i starten af Januar og SÅ er jeg officielt omskolet! Ratingen var de sidste 5 km af dette års marathon, så det var med at holde skruen i vandet og gøre det ordentligt imens jeg var der. Efter skilltesten havde vi simulatoren yderligere 2 nætter til at træne i, hvor vi fløj om natten og sov om dagen – og dét trækker tænder ud! Efter den sidste flyvning lørdag nat sov vi 3 timer og brugte efterfølgende 7 timer på at komme til DK via Amsterdam Shiphol midt i juletrafikken. Føj, hvor lyder det i grunden vildt når jeg skriver det ned!? Det er satme godt at jeg ikke tænker for meget over tingene imens de sker, for så kom jeg da ikke igennem dem😅 Nå, men hjem til Aalborg og direkte hen til noget som jeg involverer jer i, i det nye år. Måske😉 Dagen idag er blevet brugt på at pakke ny kuffert, købe alle julegaver, køre til Sønderjylland, pakke alle gaver ind og nu vil jeg sove indtil jeg vågner – hvilket nok bliver små-tidligt, eftersom jeg skal putte med mine 2 små ynglings, men dét er det værd!

Glædelig jul allesammen🎄

19.12.2019 // Bestået skilltest Embraer 195

 Lille familie og 4 hunde juleaften 

Købte et lunet pizzaslice fra en tank på vejen herned, men efter 2 klamme bidder røg den altså ud og farten i bilen på den resterende del af turen blev sat op til jeg stod foran mors køleskab. Brød fra lagkagehuset og pålæg fra slagter Vollstedt – så behøver man ikke mere! Dér kan Sønderjylland altså noget! Og for nogle er en pølse måske en pølse, men os der bor tæt på Tyskland går altså op i det der😉

Gutterne💕

Næste indlæg

Halvejs med type rating