Julemorgen 2019

2019 // MIT ÅR!!!!

Kære allesammen.

2019 var mit år🙏🏻

Forår
På hjerternes dag, valentinsdag torsdag d. 14/2, blev Great Dane Airlines offentliggjort og jeg var så heldig at blive en del af det flyvende starthold. Jeg fandt i foråret en lille pendlerlejlighed på havnen i Aalborg, var på stewardesse-skole i Amsterdam lige inden sommeren og arbejdede efterfølgende med nogle dejlige kollegaer, med dannebrog på halen og iført vores smukke uniformer.

Sommer
Alt var godt og dét motiverede mig til at forbedre tingene endnu mere. Jeg gik ture ved vandet i Aalborg, spiste sundere og når vi overnattede i udlandet, havde jeg mine gå-sko med. Og brugte dem. Det kørte virkelig på skinner og så brækkede jeg fandme foden. Mig, som aldrig nogensinde har haft brækket noget før… Tiden blev dog udnyttet optimalt, så da jeg 5 uger senere vendte tilbage i uniformen(og høje hæle, like a boss😎) havde jeg læst hele flymanualen til vores maskiner. Jeg fløj som før, trænede stille og roligt min fod op, gik igen ture og da det blev for koldt at gå, begyndte jeg at løbe. Ved siden af det skete der rigtig mange gode ting som jeg ikke delte, eftersom jeg i hele perioden var gået en smule under radaren af flere årsager.

Efterår
Jeg blev ansat som pilot i firmaet, fik ny kontrakt, ny løn og studerende teori på hotellerne i udlandet imellem flyvningerne som stewardesse. Slut oktober fløj jeg min sidste tur i kabinen,  start november stod den på CBT(computer based training) som min makker og jeg sad i min lille lejlighed og gennemførte. Efterfølgende var vi 2 uger på skolebænken i Litauen ift. teoridelen af typeratingen, hvor der blev læst, løbet, spist aftensmad med de nye stewardesser/stewarder og set lidt kirker. Teorien blev bestået og så gik turen ellers direkte hjem til julefrokosten med firmaet i Jomfru Ane Gade. Vildt nok i grunden…

Vinter
12 dages fri(den første af dem med seriøse tømmermænd!), pakke op, vaske tøj, pakke ned, læse/øve cockpit procedurer, et smut i Haderslev og så videre til England. Flyvedelen af omskolingen foregik 3 uger i Exeter på Flybe’s simulatorcenter med mere teori, flyvning, mange mange cæsarsalater og et par ture i hotellets fitnesscenter. De første 5 dage var dog et rent influenza-helvede for mit vedkommende, men jeg kom igennem det og havde en god makker. Sammen bestod vi kort inden juleaften skilltesten og var hjemme d. 22/12 om aftenen. D. 23 købte jeg alle julegaver i lufthavnens taxfree(haha!) inden turen gik mod Haderslev til 3 dages jul, juleaften, julefrokost og hygge med familien/hundene🎄🐾 Under hele de 2 mdr. på typerating havde jeg sådan glædet mig til at komme i gaden d. 25/12, men da dagen kom og jeg landede heroppe ved 22-tiden, kravlede jeg glad, tilfreds og virkelig mæt af julemad i seng med en bog og sov efterfølgende 10 timer, vågnede kort og sov så yderligere 4 timer mere.

Nu
Er det nytårsdag og de sidste 5 dage har jeg brugt i Aalborg og hvor jeg har haft den dejligste juleferie længe❤️ Jeg er stadig i dvale-tilstand, men på den der virkelige gode, tilfredse og taknemmelige måde. Der er blevet pakket helt ud(og denne gang skal der først pakkes igen i slut januar, wup wup!), vasket, hygget, spist, trænet, byttet julegaver og årets nytårskjole er hentet hos fine Blossom i Nibe. Det er ikke en Goya, men det er skoene til gengæld. Jeg skal til fest hos en sød kollega senere på aftenen og det bliver så sjovt! Indtil da vil jeg bruge de sidste timer af 2019 på at slappe af og nyde tanken om året der er gået. Jeg er lidt i min egen lille bobbel idag, for der er trods alt kun 45 timer til at jeg skal ud og lave de aller første starter og landinger i flyet. Efterfølgende står den på OCC(operators conversion course) i januar og så skal der flyves. Jeg glæder mig!!!

Status på vægttab 2019 og power planer for 2020 
Og ved i hvad? Jeg har nu tabt mig 8,5 kg siden i sommer!!! De sidste 2 mdr. har handlet mest om flyvning herinde, fordi at det selvfølgelig har været mit primære fokus. Jeg har dog også givet den gas med det andet projekt (også kaldet mig selv) som jeg fortsætter med i 2020. Jeg kunne skrive en masse om det, men jeg vil egentlig hellere bare vise jer det i 2020💪🏼

Tusind tak fordi i læser med og rigtig godt nytår. Kram.

Næste indlæg

Julemorgen 2019