Base Training Embraer 195 // Great Dane Airlines

Besøg, bobler, Blossom og pilot-uniform

Idag har været den dejligste dag💗 Min søde mor kørte helt fra Haderslev(2,5 time) for at bruge dagen sammen med mig her i Aalborg og vi har virkelig bare hygget os. Jeg startede dagen i Fitness World på stram op-holdet, fik et bad, en kop te og så var mor her. Vi tog på Cafe Vi2 og spiste brunch med lækker friskpresset appelsin juice, kaffe til mor, te til mig og et glas bobler til os begge. Her sad vi længe og snakkede og mødte på vejen ud 2 skønne stewardesse-kollegaer, som også var taget derind for at hygge. Vi endte naturligvis med at joine dem lidt på terrassen og snakke endnu mere😂 Haha. Min mor havde allerede mødt den ene af dem, eftersom at det var hende der var på arbejde den dag i efteråret, hvor jeg havde inviteret min mor med ud at flyve. Nu har hun så også mødt den anden og det er da så skønt at hun får sat ansigt på de dejlige mennesker, som jeg bruger tiden med heroppe – og så ved hun også hvem det er jeg skal i gaden og have en drink med, senere i aften🍸 Og apropos gaden, fik min mor også set Jomfru Ane Gade, da vi skulle igennem den for at komme fra parkeringspladsen til cafeen. Det er nogle år siden hun sidst var der🎉

Efterfølgende kørte vi en tur til Nibe og besøgte Butik Blossom(hun er jo nødt til at se de steder jeg kommer heroppe😉) og det var virkelig meningen at vi kun skulle kigge, men så serverede de fine lemonade-drinks, der var tilbud, musikken var god, det var så hyggeligt, der hang en lyserøde Goya kjole til halv pris, der stod et par sko som matchede min mors tøj og i kan tro at jeg kan blive ved hvis jeg skal😉 Vi kom hjem med en pose hver og kørte så hen i min lille lejlighed, hvor min mor som den første fik mig at se i uniformen(jeg har nemlig lige fået de sidste ting til den, wup wup!) og så skulle der selvfølgelig tages billeder til familien – og tror i så ikke midt i vores fotosession foran vandet at der ringer en mekaniker som skal fikse bremsen i min bil og at han selvfølgelig har meget god tid til at snakke med mig😅 Det forklarer telefon-snakken på det sidste billede som er et sneak peak, for jeg laver selvfølgelig et særskilt indlæg til uniformen. Det fortjener den😍

Jeg håber at i også har haft en dejlig dag☀️

 

Næste indlæg

Base Training Embraer 195 // Great Dane Airlines