Min vægt forvandling

Sunde egg bites // opskrift

Igår var jeg et smut på Gran Canaria tur/retur og min morgenmad bestod af 2 lækre egg bites, som blev spist 10,5km over jorden, imens solen stod op. De er nemme at lave og geniale at have liggende klar i køleskabet. Da jeg postede på min IG at jeg var igang med at lave dem, spurgte flere ind til opskriften så den får i her:

12 stk.
1 løg
1 fed hvidløg
En håndfuld bønner
En håndfuld spinat
En håndfuld små tomater
En håndfuld små stegte kyllinge-stykker
En håndfuld frisk timian
10 æg

Alt blandes sammen, hældes i en form og bages ved 200 graders varmluft i 10min. Man kan undlade eller tilføje ting til opskriften som man vil og personligt laver jeg dem forskelligt hver gang med det grønt eller kød jeg nu har liggende, når køleskabet skal tømmes.

God søndag😊

Næste indlæg

Min vægt forvandling