Sunde egg bites // opskrift

Se mit hjem

Hej alle sammen,
Som lovet kommer der her lidt billeder af hvordan jeg har indrettet mig😍 Jeg er fan af farver og helst så det er halvt med feminine farver som pink/lyserød/rød og halvt med natur farver som blå/grøn/brun. Dertil har jeg en kærlighed for lidt country-agtige ting, som fx. min gevir-lysestage som jeg selv har lavet eller min rå kabeltromle. I Haderslev havde jeg også en vintønde som jeg var virkelig glad for, men eftersom lejligheden heroppe er 45m2, får min lillebror nu i stedet glæde af den og jeg har måtte ‘nøjes’ med at tage det vigtigste med. Jeg er dog virkelig tilfreds med resultatet og elsker mit lille nye hjem, for her oser af hygge og glæde og mig og jeg er vild med det!✨

Badeværelset er flot, har spots i loftet, kæmpe hotel-agtigt spejl, gulvvarme og vaskemaskine. Jeg er tit på farten så alle mine produkter er samlet i en kurv, så den er lige til at smide i bilen. På mit smykkefad har jeg den fineste lille tallerken med mine pilotting i(ur + slipsenål). Den er indgraveret med små hjerter + et genialt citat og er en gammel souvenir fra en ferie🙏🏼

 

Entreen… okay, det er måske lidt mærkeligt at kalde områderne i en 1-værelses for forskellige ting, for lets face it, når man træder ind i min entre, træder man også ind i mit soveværelse. Haha. Men det er altså det jeg har, så for mig er det min entre. Eller ‘hall’ om man vil😉 Jeg har købt et billigt praktisk stativ i Ikea som passer til resten(det ser i om lidt) og bruger det til opbevaring af sko, tasker, nøgler, handsker, pung og alt det andet som man smider af, så snart man er inde for sin dør.

 

Ved siden af entreen har jeg en trolley, hvor de ting jeg bruger i forbindelse med arbejdet opbevares. På den står min fine model af maskinen og lige ved siden af er der et stort tøjstativ, hvoraf den sidste del af det er brugt til min uniform.

 

Den anden ende af stativet bruges til mit private tøj og ovenover hænger en hylde med lidt pilot-ting. Bl.a. buketten fra min første soloflyvning, mit bevis fra pilotskolen, min B737 rating, et billede fra dimissionen og min hat som jeg havde på da jeg fløj som stewardesse. Jeg er en sucker for gamle amerikanske blikskilte, så selvfølgelig står der også sådan et med en flyver-pige på, der drikker en coca cola. Mere amerikansk bliver det vidst ikke🇺🇸 Så ja, det her må vel være mit walk-in closet😉

 

Stuen(haha, jeg hygger mig rigtig med det her!), består af de samme praktiske og billige reoler, som den i entreen. Det fungerer godt og her er plads til alt mit halløj lige fra: tøj, bar, champagnesabel, tv, flyvepapirer og manualer, en kæmpe kasse med træningstøj og fitness grej, stearinlys, værktøjskasse, kabeltromle, ekstra håndklæder, mikrobølgeovn, kuffert, osv. Måske ikke det mest feng shui agtige udseende her, men der er styr på tingene og det giver mig ro at kunne se det👍🏻 Enden af lejligheden er ét stort vindue med udsigt over limfjorden + min bil som har parkeringsplads lige uden for. Her står en kabeltromle med plante og pynt på og indtil videre lever den altså stadig🌱

 

Lige over for tv’et – som jeg iøvrigt lige har købt og bemærk hvilke fine plastik skærebrætter det står ovenpå for ikke at falde igennem. Haha. Det finder jeg en mere kosmetisk løsning på senere! – nå, men over for tv’et, står min seng med en millard fine puder. Væggen bagved er malet rød med tesktur og glimmer i, som giver et varmt og hyggeligt udtryk. Som sengebord har jeg brugt min kæmpe puf med et fad oven på, hvor jeg har nogle oxyderede kobberlysestager stående som matcher min spisebordslampe.

 

Køkkenet er småt og godt. Der er alt hvad man skal bruge og jeg har pyntet det lidt op med nogle af mine blikskilte på toppen, en countrykasse på køkkenbordet, min gevirlysestage på spisebordet og min kæmpe  oxiderede kobber-lampe, som jeg købte til mig selv efter vel endt B737 base training. Det er blevet et dejligt hjem og jeg er taknemmelig over at have denne lille hule til når jeg ikke flyver✈️❤️

Næste indlæg

Sunde egg bites // opskrift