Se mit hjem

Line Training

Hey peeps😊

Jeg er i fuld gang med min Line training som er stadiet lige efter base training. Line training er et slags træningsforløb ude på linjen, hvor man som pilot introduceres for et selskabs daglige operation. Længden af ens program afgænger af tidligere erfaring og da det er mit første kommercielle job, så skal jeg lovmæssigt have minimum 40 ben(flyvninger fra A til B) eller 100 flyvetimer med Line Training.

Der er nemlig mange nye kommercielle aspekter for mig både ift. den udvidede dokumentering af alt både før, under og efter flyvningen, samt koordineringen med alle dem som hjælper os på jorden ift. tankning, kufferter der skal læsses af og på, mad og drikke der skal leveres, trapper der skal køres til og tilpasses i højden, rengøring af flyet, påfyldning af vand, toiletter der skal tømmes og selvfølgelig gæster der skal tages pænt hånd om. Her er det en stor fordel for mig at have fløjet som stewardesse, da jeg igennem det arbejde har kunne lure på hvad de har lavet ude foran😊 Nu sidder jeg der selv og skal i fælleskab med kaptajnen sætte tingene igang og få det hele til at klappe.

Så, kort sagt bliver jeg kørt ind i firmaets trummerum og flere har dertil spurgt: “om der så er 2 andre piloter med?” og det er der selvfølgelig ikke, der er mig og der er kaptajnen. Flyve flyvemaskine kan jeg jo, det er alt det andet hurlumhej på jorden som er nyt😊 Når det så er sagt, så ved de der dygtige kaptajner mange geniale ting, som de glædeligt deler ud af hvis man møder op med en lyserød notesbog fyldt med spørgsmål, som man har nedskrevet i takt med manual-læsningen… har jeg hørt😉

Jeg er oppe på 9 ben og 26 timer ude på linjen nu og er derfor allerede igennem ca. 1/4 af træningen. Programmet flyves med ‘instruktør-kaptajner’ og efterfølgende må jeg så flyve med alle firmaets kaptajner, på lige fod med de andre styrmænd. Det er et virkelig spændende job og jeg glæder mig til alle de oplevelser, som jeg er så heldig at få undervejs oven i hatten✈️🌍🙏🏼

Når jeg ikke flyver går jeg op i at sove nok, styrketræne, løbe, lave og spise sund lækker mad, passe det sociale og læse manualer. Det er en dejlig tid☺️

 

Næste indlæg

Se mit hjem