Line Training

Fuerteventura igår

Hej hej😊

Mit antal af flyvninger i ugen bliver stille og roligt trappet op. Jeg er nu 1/3 igennem line-trainingen ift. flyvetimer, så det går virkelig stærkt. Igår gik turen til Fuerteventura med holdet på billedet og vi havde en rigtig dejlig dag og god flyvning. Jeg har tilkaldevagt idag + imorgen, torsdag går turen til Paris + lidt andet tur/retur og efterfølgende har jeg 4 fridage, hvor jeg bl.a. skal til Sønderjylland, fest i København og venindehygge i Århus – og jeg glæder mig til det hele!💕 God uge til jer🙏🏼

Følg med på @pilottine på instagram, hvis i vil med rundt🌍

Kram Tine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Line Training