Fuerteventura igår

Fri er godt, hverdag er bedst!

 

 

De 4 fridage er fløjet afsted. Sent torsdag aften efter flyvningen kørte jeg syd på og kom først herop igen igår aftes. Fredag blev brugt på Nørbygård, lørdag og halvdelen af søndag foregik i København og igår var jeg så heldig at bruge dagen med en veninde i Århus – og vi har stadig ting at snakke om, 7 timer senere, når vi skal hver til sit😅 Haha! I ved, typen man føler at man har kendt i 100 år, som har været med på sidelinjen gennem alle flytninger, eks-kærester, uddannelses/job-skifte, osv. Hun ved alt😉 – og hun er selv mega sej, men det sjove er at vi taler meget lidt om de retninger vi hver især har valgt, for i hendes selskab er jeg jo ikke ‘piloten’ ligesom at hun for mig ikke er ‘psykologen’. Vi er Jose og Tine og det er befriende ikke at skulle være andet💗

Ift. mad og motion har jeg slasket henover weekenden og spist lige præcis hvad jeg havde lyst til. Jeg kan nemlig godt lide at ‘være med’ og spise hvad der bliver serveret når jeg er sammen med andre og så bare vælge de lidt sundere alternativer når jeg er selv. Specielt når der bliver serveret så mega lækker mad som der gjorde til mine onklers 2×50 års fødselsdag i KBH! Det var et hit – og det samme var G&T baren😉 Motions-mæssigt blev til en tur i fitness på trappemaskinen fredag, ingenting lørdag, en svømmetur i hotellets indendørs pool søndag morgen i KBH og igår løb jeg bare 3km på løbebånd, inden jeg tog hjem til Jose.

Det har været en perfekt weekend, men jeg glæder mig altid til at skulle tilbage til min hverdag, for den er jo blevet præcis som jeg kunne tænke mig den – med nok søvn, træning, sund mad og et job jeg er glad for🙏🏼 Fra imorgen tidlig til fredag morgen er jeg på udetur med jobbet, lørdag flyver jeg Østrig tur/retur og søndag Kanarieøerne tur/retur. Idag har jeg tilkaldevagt og inden ugen er omme har jeg sat fødderne i 5 forskellige lande og fløjet over mange flere✈️ Jeg elsker det!

God uge til jer💫

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Næste indlæg

Fuerteventura igår