Fri er godt, hverdag er bedst!

Halvvejs med Line Training

Quick update:

Jeg flyver, flyver, flyver✈️

Fra onsdag morgen til fredag morgen har jeg været på tur med arbejdet i forbindelse med noget VIP fodboldflyvning. Vi flyver til en destination, henter fodboldhold + det/dem de nu skal have med, flyver dem hen til der hvor de skal spille kamp og har fri/oplever/overnatter på hotel imens vi venter på at de har spillet. De skulle spille sent torsdag aften, så ved midnatstid klargjorde vi flyveren, 1:30 fløj vi dem hjem og 3:00 landede vi i Aalborg Lufthavn.

Igår sov jeg ud, trænede, pakkede ud, så klovn i biografen og imorges har jeg fløjet Østrig/Salzburg tur/retur med skigæster. Der var godt fyldt med tv-hold og fly-spottere i lufthavnen eftersom idag åbenbart er året travleste ski-flyvningsdag. Jeg har lige forberedt flyvning til Tenerife imorgen, vil varme en suppe, se Vikings og tidligt i seng.

Der er gang i den, men til gengæld har jeg 5 dage i næste uge som lige nu er halvt frie/halvt tilkaldevagter.

Så, alt er godt og jeg elsker mit job!🙏🏼

Lidt billeder fra idag taget (næsten) frivilligt af kaptajnen😉

Ps: bemærk den famøse ‘flyve-rynke’ jeg allerede er ved at få mellem øjnene! Kan ikke helt finde ud af om den er nedern eller faktisk er fin nok ift. at se lidt ældre/mere ‘erfaren’ ud, nu hvor jeg jo ellers er lavstammet og lyshåret. Tænker at vi ser hvordan det ser ud efter sommerens flyvninger🙈

Næste indlæg

Fri er godt, hverdag er bedst!