Halvvejs med Line Training

Min hemmelige ingefærshot opskrift!

Ingefærshots. Jeg er fan!🔥 – og drikker det på alle tænkelige tidspunkter: om morgenen for at give kroppen den bedste start, om eftermiddagen som opkvikker, lige inden en flyvning eller generelt bare til kamp mod hårde/lange dage hvor der sker en masse eller dage som den jeg har idag, hvor kroppen føles dagen-derpå-agtig og bare skal plejes og forkæles🙏🏼 Jeg fik også et forkølelsessår i sidste uge som stadig ikke er væk, så nu skal det altså få ben at gå på! Opskriften er simpel, men kan selvfølgelig tilpasses lige som man ønsker det, hvilket jeg selv har gjort ud fra en grundopskrift – men min er altså bedst😉

Ingredienser:

🔥 Ingefær
🔥 Vand
🔥 Citroner
🔥 Grapefrugter
🔥 Kamille tebreve
🔥 Honning
🔥 Frisk timian

Fremgangsmetode: Jeg skræller en hel pakke ingefær ved hjælp af en ske, skærer det efterfølgende i tynde skiver, kommer skiverne i en gryde, tilsætter 6 dl vand, bringer det i kog og lader det koge i 20min. Når tiden er gået tager jeg gryden af og tilføjer 2 kamille tebreve, 4 spsk honning, en lille bunke frisk timian samt saften fra 2 pressede citroner + 2 pressede grapefrugter(de pressede citrusfrugter svarer til ca. 4 dl). Og så skal det ellers bare stå og trække til det når stuetemperatur, hvorefter jeg hælder det gennem en si og ned i en glasflaske, som stilles i køleskabet. Done🙌🏼

Lidt billeder af processen og her må i lige se bort fra mine uperfekte negle og rifter på armene. Aner egentlig ikke hvordan de er opstået, for jeg har jo bare været på arbejde hvor jeg sidder stille… men det gør jeg så måske ikke helt alligevel🚀

Næste indlæg

Halvvejs med Line Training