Min hemmelige ingefærshot opskrift!

Lande jeg har fløjet til…

Hej alle sammen.

Jeg er gået i totalt søndags-mode herhjemme med dyne og te. Det er lækkert! Igår fløj jeg Las Palmas tur/retur og landede omkring kl. 18. Jeg sover stadig som en sten efter flyvningerne og imorges var jeg så optimistisk at tage afsted på 2(!) fitnesshold med navnene: ‘ab attack’ og ‘ass attack’. Lang historie kort: av for satan!!!
Men det er nu alligevel rart – når det er slut😉

Jeg har nu fløjet Embraer’en i næsten 1,5 mdr. ude på linjen og tænkte at det kunne være sjovt at lave en komplet liste over alle de steder jeg har fløjet ind og ud af, så here it goes:

🌍 Aalborg – selvfølgelig! Homebase🙏🏼

🌍 Sverige (Gøteborg, Ostersund, Stockholm, Malmø)

🌍 Kanarieøerne (Tenerife, Las Palmas, Fuerteventura)

🌍 Portugal (Faro) – Vi har ikke ruter dertil, men en sandstorm på Tenerife gjorde at vi endte der for en nat. I har garanteret allerede læst om det i nyhederne og har måske også tænkt: gad vide om Tine var på arbejde den dag… Det var jeg – men naturen kan vi ikke styre, sikkerhed kommer altid først og heldigvis havde vi nogle meget søde og forstående gæster med, som jo heller ikke var interesseret i at flyve ind i en sandstorm. Vi landede i stedet i Portugal(som var virkelig flot) og fik en nat der. Dagen efter havde stormen lagt sig, vi havde fået en god nats søvn, dagen startede med detox juicer og morgenmad i solskin og så fløj vi ellers de søde gæster til Tenerife, hvor der lå sand på taget af alle lufthavnens biler.

🌍 Tyskland (Braunschweig)

🌍 Østrig (Salzburg)

🌍 Frankrig (Paris) – og da jeg så Eiffeltårnet under indflyvningen kunne jeg ikke lade være med at tænke på at jeg for blot 2,5 år siden også hang lige der midt i luften, blot i en lille bitte skoleflyver på Europa-tur. Der er da sket lidt! Dengang var min maksimale takeoff vægt jo ca. 1000kg… idag er den over 52 ton🚀

Lidt billeder fra morgenen i Faro. I sådanne situationer føler jeg mig meget priviligeret🙏🏼 Det job er altså værd at stå op kl. 4 om morgenen for💪🏼 Kan i nu have en dejlig søndag💗 Kram

Næste indlæg

Min hemmelige ingefærshot opskrift!