Lande jeg har fløjet til...

12 regler for livet

Jeg har læst en genial bog. Intet mindre! Det har taget mig 3 måneder sideløbende med alle de flyveting som jeg har skulle læse, men nu er jeg igennem den og har næsten lyst til at starte forfra. Det gør jeg dog ikke, men jeg kan sige så meget at ham jeg har lånt den af, altså ikke får den igen😉 Nu er det min geniale bog, hvilket lige nøjagtig hæver min samling af læste selvudviklings-bøger til 2.

Den første bog jeg fik læst omkring emnet hed: ‘the subtle art of not giving a fuck’ og var perfekt for mig at starte med. Jeg fik aldrig lavet et anmeldelse af den(der var lige en typerating samtidig🚀) men den var kort og kontant og gav nogle ekstremt brugbare råd til ikke at tænke for meget over tingene. Jeg har altid været optaget af at forstå sammenhænge og mit indre kompas drejer ‘desværre’ så meget imod retfærdighed at jeg ofte har svært ved at acceptere ting/handlinger/opførsel/udtalelser og i aller værste tilfælde: konsekvenser, som er hændt mig, pga. andres uretfærdighed – men det er sku da også træls med uintelligent, unødig og uberettiget modstand, kan vi ikke godt blive enige om det? Jeg er dog (endelig!) begyndt at tænke: jo, det er f****** træls, men: 1) jeg kan ikke gøre noget ved det, 2) jeg antager uvidenhed før ond vilje og 3) jeg kan være fuldstændig ligeglad, hvis det er uberettiget – og så iøvrigt tage det som et kompliment, eftersom man jo aldrig bliver forsøgt tromlet over af mennekser som gør det bedre end en selv – for de har jo travlt med at vande deres eget græs og derfor er det tilsvarende grønnere. Det var det jeg fik ud af bog 1!🙏🏼

Bog 2 er skrevet af en canadisk psykolog og professor i psykologi som har specialiseret sig indenfor social- og personligheds-psykologi ift. vurdering og forbedring af personlighed og ydeevne. Bum! Prøv lige at overvej hvis andre præsenterede én sådan? Så var der satme noget at leve op til💪🏼 Nå, men han har beskrevet 12 ‘regler’ som han synes at man bør leve efter og forklarer ret så grundigt hvorfor både via historie, religion, naturvidenskab, dokumenteret forskning og egne erfaringer. Det er altså ret vildt. Og mega spændende! Jeg kan sagtens opremse reglerne, men det giver mest mening selv at læse årsagerne til hvorfor at netop de ting har stor betydning for ens succes i livet – på alle parametre! Det omhandler: kropsholdning, ansvar, ens venner, sammenligning, børneopdragelse, at kigge indad, at søge mening, dét man siger, dét man hører, sandhed, at blande sig i nogle ting, at blande sig udenom andre ting og at kæle med katte😉 Haha. Det giver mening når man læser det, så hvis nogle af jer også synes at sådan noget her er spændende, så kan jeg virkelig anbefale bogen. Den er på lige under 400 sider, hvilket jo må siges at være en billig ‘pris’ for livskvalitet, hvis i spørger mig💚

Jeg føler mig beriget når jeg bruger min tid på sådan noget her – og ved i hvad? Siden november har jeg faktisk i smug kigget på en uddannelse, som jeg drømmer om at tage ved siden af mit flyvning en dag. Men den er dyr(ligesom alt andet jeg interesserer mig for… åbenbart🙈), så det må blive om nogle år når det passer ind og jeg har tjent nogle penge på det flyvning. Men klogere – det vil jeg være!

Rigtig god weekend til jer💗 Jeg skal op kl. 4:20 imorgen og flyve kanarie-øerne tur/retur og efterfølgende en tur i Jomfru Ane Gade✈️🎉 Crazy! Jeg giver lyd i næste uge når der igen er puls.

Næste indlæg

Lande jeg har fløjet til...