12 regler for livet

Derfor træner jeg så hårdt

Kære læsere💗

Billedet ovenover tog jeg sidste dag. Jeg er nu ved at være rimelig stærk, men jeg vil gerne være stærkere. Grundende er mange og selvfølgelig har de sundhedsmæssige aspekter størstedelen at sige. Men nu kan jeg lige så godt være ærlig: jeg bliver mødt med meget forskellig opførsel og udtalelser fra andre mennesker, som reaktion på at jeg flyver passagerfly. De fleste er positive – men andre er det modsatte. Og det handler ikke rigtigt om det jeg kan, men i stedet om det jeg er: lille, lyshåret, ung og en pige. Er det ikke åndsvagt? Og urimeligt? Og uintelligent? Det tænker jeg…

Ikke desto mindre bliver jeg bedre og bedre til at håndtere det, for jo mere robust min krop bliver, desto mere robust bliver mit hovede. Og som i kan se, er det altså ikke så lidt💪🏻 Og det må gerne kunne ses! For hvad det har krævet at komme dertil hvor jeg er idag, er ikke noget som alle kan sætte sig ind i. Men at jeg står op før fanden får sko på næsten hver dag og styrketræner: dét er noget de fleste mennesker kan forstå er ret hårdt. Og så bliver det hele ligesom bare meget lettere for mig. Er det retfærdigt? Næ. Men sådan er det og om et års tid kan folk bare kigge på hvad jeg er, for der er jeg blevet en bomstærk lille en!😃

Næste indlæg

12 regler for livet