Derfor træner jeg så hårdt

Fløj folk hjem igår

Igår var en speciel dag. Alle firmaets fly var på vingerne og jeg var selv i 4 forskellige lufthavne, hvorfra vi fik over 200 mennesker fløjet hjem. Det var en hård arbejdsdag, men gæsternes taknemmelighed gjorde det, det hele værd💗 – og der var ingen kommentarer til at den ene pilot var ‘en pige’💪🏻

Vores flyvninger forløb normalt, men vi oplevede mange uvante ting i forbindelse med den nye verdenssituation. Om formiddagen måtte et fly i Stockholm som var parkeret ved siden af os, deboarde alle passagerer som de netop havde fået ombord, pga. situationen med Spanien. Kl. 12 lukkede Danmarks grænser, hvilket gav os lidt ekstra opgaver ift. pas. Om eftermiddagen fik vi alle en sms fra udenrigsministeriet om ikke at flyve ind/ud af landet fra nu og til påskeferien. I Østrig var de meget presset på det personale, som skulle hjælpe os på jorden ift. håndtering af kufferter, fuel, vand, toiletservice, osv. Og i København holdte vi parkeret som sild i en tønde, men her var der til gengæld effektivt styr på logistikken.

På den sidste flyvning mod Aalborg, sad vi i stilhed og kiggede ud. Distance får alle problemer til at virke små og på vores ‘kontor’ ånder der jo fred og ro. Deroppe har vi kun os selv, maskinen, naturen og ingen form for kontakt til verden, anden end den vi skal bruge for at fuldføre vores arbejde. Det var rart og jeg nød hvert et sekund – velvidende at selvom alt så ud som det plejede deroppe, så er intet som det plejer hernede🌍

Tankerne er mange, men faktum er: rejsebranchen lider, det her bliver meget meget dyrt, nogle firmaer vil gå konkurs og ingen civile flyvende i verden kender pt deres nærmeste fremtid. Men vi gør alle hvad vi kan. Flyver når der flyves skal og afventer for resten. Jeg håber på det bedste, men frygter det værste.

Jeg har dog lyst til at slutte positivt af! Surprise😉 Igår fløj jeg hele dagen, mine kollegaer er de bedste, jeg elsker mit job, kartoffelmaden var god, vejret var smukt, der var en som sagde ‘Hej Tine’ på radioen, jeg er sund og rask og mine hunde har det dejligt på gården i Sønderjylland. Jeg har ikke alt, men jeg har meget at være taknemmelig for – og går det hele ned, så starter jeg en biks med håndsprit, dåsemad og toiletpapir.

Lidt billeder fra igår:

 

 

Næste indlæg

Derfor træner jeg så hårdt