Har du flyskræk?

På Tv2 // Quick Update

Hej alle sammen,
Hurtig update herfra. Mandag ringede min telefon med en temmelig speciel flyvning, som jeg sagde ja til. Tidligt tirsdag morgen fløj jeg 7500km syd på med 4 kollegaer, for at hente en flok strandende danskere hjem. Vi landende i Danmark sent igår aftes og mediedækningen før, under og efter har været overvældende. Det har været 3 meget spændende men også hårde døgn, så #fredagsflyskræk er udsat til næste fredag og jeg skriver et indlæg omkring Zanzibar-turen snarest. Information omkring turen blev bl.a. sendt i 19-nyhederne og der ligger en rigtig fin artikel på forsiden af Tv2. 

God weekend til jer alle og pas på jer selv💗

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du flyskræk?