FlyskrækFredag #1

Pilot Spørgsmål & Svar

Hej alle sammen💗

Jeg håber at i har haft en god weekend. Min var dejlig! I de her dage sørger jeg for at få bevæget mig lidt hver dag(gåture, yoga, styrketræning hjemme på gulvet), sove nok, spise godt og få læst. Det er stille og roligt og jeg får også prøvet lidt nye opskrifter i køkkenet, så det er lækkert. Kunne jeg vælge ville jeg hellere flyve, men det kan jeg ikke, så jeg får det bedste ud af den tid der er nu😊

Igår var jeg også til brunch med 3 kollegaer. Vi har fløjet sammen lige inden alt det her, så om vi sidder hver for sig eller sammen, kan være det samme. Vi startede kl. 11:30 og kl. lidt i 01:00(!!!) gik vi hver til sit – så det var noget af en ‘brunch’!😂 Jeg har da ihvertfald aldrig prøvet at sådan en ender ud i ribbensandwich og rødvin kl. 21:30 og så yderligere 3 timers hygge. Haha! Hvem skulle have troet det for et år siden, da jeg ingen kendte heroppe, men alligevel tog chancen og flyttede herop pga. jobbet. Jeg har godt nok været heldig🇩🇰

Man ved også at man hygger sig gevaldigt, når intet når at komme på instagram😉 Til gengæld nåede jeg dog at lave min første spørgerunde derinde i weekenden, efter en opfordring fra en følger. Og det glæder mig da helt vildt at så mange synes at flyvning er spændende! I kan se nogle af spørgsmålene herunder og resten kan ses i et højdepunktet “Pilot Q/A #1” på min instagram: @pilottine

Rigtig god dag☀️

 

Næste indlæg

FlyskrækFredag #1