FlyskrækFredag #2

En sød historie💗

Katrine er en pige fra min hjemby. Vi mødte hinanden første gang i Haderslev Sejlklub, hvor Katrine var landsholdssejler på ungdomsholdet – og jeg var helt ny. Faktisk så ny at jeg slet ikke sejlede endnu, men kun var med dernede at min storebror var startet til optimistjolle. Samme år var der Nordisk Mesterskab i Danmark, hvor Katrine vandt guld i holdsejlads. Jeg stod blandt klappende folk på jorden og så hvordan den lille gruppe af seje piger, glade hoppede op på nr. 1 pladsen på podiet og blev hyldet – og de fleste ved hvordan det går når små piger, ser op til store piger, så nogle år senere var jeg selv landsholdsejler på ungdomsholdet og vandt guld til de nordiske mesterskaber i holdsejlads, 2 år i træk, hvoraf det sidste år var som holdkaptajn.

Da jeg startede på gymnasiet, var jeg ikke sikker på hvad jeg ville bagefter. Katrine var allerede blevet student og var startet på pilotskole. I slut gymnasiet tog jeg til informationsmøde på flyveskolen i Roskilde – og helt tilfældigt var Katrine der også den aften. Hun var færdiguddannet på daværende tidspunkt og var i fuld gang med at søge hendes første job. Hun viste mig rundt på skolen og min far tog det her billede:

3 år senere startede jeg selv på pilotuddannelsen. Det tog mig 2,5 år at komme igennem den, 2 år at få det første job og for 1 måned siden fløj Katrine og jeg lige forbi hinanden, da jeg var på vej hjem fra Gran Canaria og hun var på vej derned… Dengang vi plaskede rundt i hver vores optimistjolle på Haderslev Dam(og jeg iøvrigt lå og drev ind i sivene😂), var der nok ingen som regnede med at de 2 små piger en dag ville sidde forrest i hver deres passagerfly, 10km over Atlanterhavet og sige hej til hinanden på radioen. Det er for vildt💫 Og da jeg landende i Aalborg, havde Katrine sendt mig der her billede:

Jeg tænker tit at jeg kun er hvor jeg er idag, fordi at andre har inspireret mig. Andre har hjulet mig, andre har troet på mig og andre har givet mig en chance. Jeg er taknemmelig for dem som har gjort det for mig og håber at jeg selv gør det samme for andre🙏🏼 God søndag og tak fordi i læser med💗

Næste indlæg

FlyskrækFredag #2