FlyskrækFredag #3

Konkurs og tanker om fremtiden

Kære læsere,

Jeg håber de fleste af jer er ved at vende tilbage til en normal hverdag☀️ Os der flyver er desværre ikke i nærheden af at være så heldige… Dem som flyver fragtflyvning har heldigvis lidt at lave i de her dage ift. at hente masker, dragter, osv. For os som flyver med mennesker, står det derimod stille. Der er rejseforbud, landegrænserne er lukkede og igår meldte Norwegian ud at de havde indgivet konkursbegæring for selskabets danske og svenske afdelinger, hvilket betyder at over 1500 piloter står uden job. Det samme gør over 3000 stewardesser, men de har i det mindste ikke betalt mellem 1/2 og 1 hel million kroner for deres uddannelse. Uanset hvad er det trist og jeg har meget ondt af alle de piloter, som skal ud og søge nyt arbejde i den her tid. Flyvebranchen er jo i forvejen ikke ligefrem kendt for at have jobs hængende på træerne. Puha😔

Den oprindelige plan med dagens indlæg var at dele opskriften på de sunde chokolade/banan-muffins som jeg bagte igår og mange kommenterede på. Men jeg tænker at det kan vente. Igår var en sørgelig dag for danske flyvende – og jeg frygter at det ikke bliver den sidste vi får at se…

Jeg kan ingenting gøre og forsøger at få det bedste ud af situationen. Min personlige status er den at jeg indtil videre er så heldig stadig at have mit job – og min mavefornemmelse siger mig at jeg får lov at beholde det. Derudover er jeg sund og rask, min familie + hunde + omgangskreds er det samme, jeg har mad på bordet, tag over hovedet, tid til en masse som jeg normalt aldrig har tid til og meget godt i livet at se frem til💗
Det spændende er så bare, hvad det mon bliver? Ingen ved det og derfor har jeg blandt pigerne heroppe indført en genial sætning, som vi nu bruger i næsten alle sammenhænge lige fra arbejde, til boligsituation, til økonomi og til mænd😉 Og svaret på det hele er: “om et år ved vi mere”.

Næste indlæg

FlyskrækFredag #3