Dagen idag bliver brugt på at vaske og stryge stewardesseuniform + skoleuniform, lave lektier, ordne en masse praktisk og besvare mails + sms’er, som jeg er bagud med. Det er jo ikke særlig spændende for jer at se billeder af, så i stedet får i lige et billede af den pude jeg flyver rundt med. Altså jeg kan godt nå pedalerne, men jeg kan ikke træde dem 100% i bund, og det skal jeg jo kunne. Så lige nu flyver jeg rundt med denne tykke havehynde(lånt af Malles forældre), som jeg dobbeltfolder og har bag ryggen. Haha. Det er dog kun midlertidigt, da der er ved at blive lavet ekstra huller i sædejusteringen. Det kan man nemlig godt, der har bare ikke været behov for det før 😉

Jeg har haft travlt den sidste måned, og har derfor ikke fået kigget på mine blogtal, når jeg har skrevet til jer. Jeg blev derfor noget overrasket, da jeg idag så at lige under 7000 forskellige personer har været herinde indenfor de sidste 30 dage, og at i nu er 1763 personer som fast følger med. Mange gange velkommen til ‘de nye’, og af hjertet tak for interessen og støtten ♥ Jeg lover jeg det ikke bliver kedeligt, og vil i hører om noget bestemt, så kommenter endelig 🙂

19402661_10155208210311885_898238524_o