Velkommen til!

Jeg er en 24-årig pige fra Haderslev i Sønderjylland som studerer til hybridpilot.

Jeg er den første i Danmark til at tage fly og helikopter uddannelserne på samme tid, og de koster over 1 million kroner. Jeg betaler via egen opsparing, og resten låner jeg.

Jeg startede uddannelserne i sommeren 2015, tog teorien til både fly og helikopter på 12 måneder, og har nu et samlet snit på over 93%. Man skal have 75% for at blive pilot 🙂 I foråret 2017 valgte jeg af kvalitetsmæssige årsager at skifte skole til GreyBird Pilot Academy i Århus, hvor jeg færdiggør min fly-uddannelse. Lige så snart jeg er færdig med fly-delen, går jeg i krig med helikopter flyvetimerne, som er det sidste jeg mangler for at kunne kalde mig hybridpilot.

Sideløbende med min uddannelse har jeg arbejdet som stewardesse i Jet Time. I sommeren 2017 forlod jeg dog det job til fordel for SUN-AIR of Scandinavia, hvor jeg skal flyve British Airways business jets samt VIP charter.

Bloggen startede jeg samtidig med mine uddannelser, og har siden da blogget næsten hver dag om min skolegang, flyvninger, stewardesseuddannelse, samt arbejdet i den danske luftfart. Og så hænder det at i ser lidt til mine hunde, min pilot-kæreste og mit hjem.

Mange tak fordi du læser med 🙂 KH Tine

For business inquiries: tinelyhnebonde@hotmail.com